1. Kroimy mięso w plastry i rozbijamy.
2. Obieramy cebulę i drobno kroimy oraz prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, solimy.
5. Następnie na każdy plaster mięsa wykładamy pieczarki.
6. Zapiekamy j 35 minut w 180˚C.
7. Po tym czasie wyjmujemy blaszkę i posypujemy żółtym serem startym na dużych oczkach.
8. Zapiekamy jeszcze 10 minut w 180˚C.
9. Danie gotowe.
10. Smacznego.
Schab nadziewany brokułem i suszonymi pomidorami
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu