Składniki na zalewę:
· 3 szklanki wody
· ½ szklanki Octu 10 %
· Pieprz
· Liść laurowy
· Marchew
· Cebula
· Cukier do smaku
1. Grzyby czyścimy, kroimy, gotujemy w osolonej wodzie
2. Wszystkie składniki na zalewę gotujemy, dodajemy grzyby.
3. Gdy zalewa z grzybami będzie dobra nalewamy w słoiczki, zakręcamy, ustawiamy do góry dnem.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu