Polecamy dzisiaj:

Prosty przepis na pączki

Gąski ( Grzyby) marynowane

print Drukuj
Gąski ( Grzyby) marynowane

Beata

liczba porcji Liczba porcji 5
Ocena:
0.0

0 ocen

Sezon Grzybowy trzeba wykorzystać.

składniki

Składniki na zalewę:

 

·        3 szk. wody

·        4 ziarna pieprzu

·        2 szt. Liść laurowy

·        1 Marchewka ( pokrojona w plasterki )

·        1 Cebula ( pokrojona w krążki)

·        Cukier do smaku

·        ½ szk. octu

sposób przygotowania

Przygotowujemy  grzyby czyścimy, kroimy, gotujemy w osolonej wodzie

2.      Składniki na zalewę gotujemy, dodajemy grzyby.

3.       Gdy zalewa z grzybami będzie dobra nalewamy w słoiczki, zakręcamy, ustawiamy do góry dnem

Ocena:
0.0
Liczba porcji 5
polecamy
ostatnio dodane
 Fasola szparagowa z kiełbasą
Gwiazdka

Fasola szparagowa z kiełbasą

Smaczna przekąska na kolacje.
Zawijane tosty
Gwiazdka

Zawijane tosty

Nie tylko muszą być tosty z tostera ;)
Magiczne Kotlety
Gwiazdka

Magiczne Kotlety

Pieczarki z połaczeniem serka topionego to pyszne nadzienie do schabu.
Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem
Gwiazdka

Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem

Pomysł na pyszny niedzielny obiad
Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem
Gwiazdka

Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem

Pomysł na pyszny niedzielny obiad
Naleśniki po węgiersku
Gwiazdka

Naleśniki po węgiersku

Przepis na naleśniki z mięsem. Dziś polecam naleśniki z sosem węgierskim. Przepis na naleśniki z mięsem jest prosty, a danie sycące i pyszne. Polecam naleśniki na sycący obiad czy kolację!
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!