Pasta pomidorowa


Ocena: ★ ★ ★ ★ ★
0 Ocen

Ilość porcji: 2
Podawać na kanapki lub krakersy
Składniki:
twaróg 250 g
śmietana 4 łyżki
cebula 1 szt
ketchup pikantny 3 łyżki
Sposób przygotowania:
1.Twaróg zmielić i dodać pokrojoną drobno cebulkę.
2.Wymieszać ze śmietaną i ketchupem.
# Tagi:
Autor: tulipan
Polecamy również

Pasta z pieczonej papryki
Pastę z papryki przygotowałam z zamiarem schowania jej do spiżarni, no ale cóż...najpierw zjedliśmy jeden słoicze...
Pasta szprotkowa
Błyskawiczna pasta szprotkowa do smarowania pieczywa
Pasta z wędzonej makreli
Pasta do pieczywa
Pasta do chleba z awokado
Smarowidło do pieczywa z awokado i twarogiem
Pasta z ciecierzycy
Pasta z czosnkiem do smarowania pieczywaZobacz więcej przepisów na:
Pasta

Ostatnio dodane

Warszawa stawia na zdrowie
Warszawa stawia na zdrowie – dieta pudełkowa od Wygodna Dieta pokazuje, że można jeść smacznie, zdrowo, a także oszczędz...
Jak zrobić kluski na parze
Oto jak zrobić domowe kluski na parze. Przepis na pampuchy jest prosty, a efekt wyśmienity. Polecam p...
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Jak najlepiej rozpocząć dzień? Filiżanką ulubionej kawy! Jeśli chcesz co rano rozkoszować się aromatycznym napojem, wybi...
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Hurtownia cukiernicza to nie tylko miejsce, gdzie można nabyć podstawowe składniki, ale także źródło inspiracji....
Pyszne zawijańce z rodzynkami
Oto przepis na pyszne zawijańce z rodzynkami, cynamonowe, bardzo dobre.