Polecamy dzisiaj:

Konkurs kulinarny - każdy wygrywa

Pasta z wędzonej makreli

print Drukuj
Pasta z wędzonej makreli

Marta

liczba porcji Liczba porcji 4
Ocena:
0.0

0 ocen

Pasta do pieczywa

składniki

- ok. 200 g serka naturalnego
- 1 makrela wędzona
- 1 cebula
- sok z połowy cytryny
- 2 łyżki oliwy
- trochę natki pietruszki
- sól, pieprz

sposób przygotowania

Makrelę obrać ze skóry i z ości. Rozgnieść dokładnie widelcem. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Utrzeć łyżką razem serek, cebulę, rybę, dodać sok z cytryny, oliwę i przyprawy.

Tagi: Makrela
Autor:
Ocena:
0.0
Liczba porcji 4
polecamy
polecamy
ostatnio dodane
Kurczak marchewkowy z makaronem
Gwiazdka

Kurczak marchewkowy z makaronem

Podawać z makaronem ponieważ tak podana potrawa jest najlepsza
Japońskie śledzie
Gwiazdka

Japońskie śledzie

Cos na Sylwestra
Roladki schabowe dla leniwych
Gwiazdka

Roladki schabowe dla leniwych

Polecam dla zapracowanych, ponieważ szybko się robią
Kapuśniak
Gwiazdka

Kapuśniak

Zwykła prosta a jaka dobra
Jajka w sosie musztardowym
Gwiazdka

Jajka w sosie musztardowym

Stary przepis a jaki dobry.
Powidła zatopione w pierniku
Gwiazdka

Powidła zatopione w pierniku

Ciasto piernikowe szybciutko się robi, jest wilgotne i pyszne
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!