Pasta z wędzonej makreli


Ocena: ★ ★ ★ ★ ★
0 Ocen

Ilość porcji: 4
Pasta do pieczywa
Składniki:
- ok. 200 g serka naturalnego
- 1 makrela wędzona
- 1 cebula
- sok z połowy cytryny
- 2 łyżki oliwy
- trochę natki pietruszki
- sól, pieprz
Sposób przygotowania:
Makrelę obrać ze skóry i z ości. Rozgnieść dokładnie widelcem. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Utrzeć łyżką razem serek, cebulę, rybę, dodać sok z cytryny, oliwę i przyprawy.
# Tagi:
Autor: marta625
Polecamy również

Pasta z wędzonej makreli
Pasta do pieczywa
Pasta z pieczonej papryki
Pastę z papryki przygotowałam z zamiarem schowania jej do spiżarni, no ale cóż...najpierw zjedliśmy jeden słoicze...
Pasta szprotkowa
Błyskawiczna pasta szprotkowa do smarowania pieczywa
Pasta z ciecierzycy
Pasta z czosnkiem do smarowania pieczywa
Hummus z ciecierzycy
Pysznie kremowa pasta z ciecierzycy i sezamu czyli hummus. Popularne danie z kuchni bliskiego wschodu, które na d...Zobacz więcej przepisów na:
Pasta

Ostatnio dodane

Warszawa stawia na zdrowie
Warszawa stawia na zdrowie – dieta pudełkowa od Wygodna Dieta pokazuje, że można jeść smacznie, zdrowo, a także oszczędz...
Jak zrobić kluski na parze
Oto jak zrobić domowe kluski na parze. Przepis na pampuchy jest prosty, a efekt wyśmienity. Polecam p...
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Jak najlepiej rozpocząć dzień? Filiżanką ulubionej kawy! Jeśli chcesz co rano rozkoszować się aromatycznym napojem, wybi...
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Hurtownia cukiernicza to nie tylko miejsce, gdzie można nabyć podstawowe składniki, ale także źródło inspiracji....
Pyszne zawijańce z rodzynkami
Oto przepis na pyszne zawijańce z rodzynkami, cynamonowe, bardzo dobre.