Polecamy dzisiaj:

Konkurs kulinarny - każdy wygrywa

Pasta z wędzonej makreli

print Drukuj
Pasta z wędzonej makreli

Marta

liczba porcji Liczba porcji 4
Ocena:
0.0

0 ocen

Pasta do pieczywa

składniki

- ok. 200 g serka naturalnego
- 1 makrela wędzona
- 1 cebula
- sok z połowy cytryny
- 2 łyżki oliwy
- trochę natki pietruszki
- sól, pieprz

sposób przygotowania

Makrelę obrać ze skóry i z ości. Rozgnieść dokładnie widelcem. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Utrzeć łyżką razem serek, cebulę, rybę, dodać sok z cytryny, oliwę i przyprawy.

Tagi: Makrela
Autor:
Ocena:
0.0
Liczba porcji 4
polecamy
polecamy
ostatnio dodane
Cannelloni ze szpinakiem i szynką
Gwiazdka

Cannelloni ze szpinakiem i szynką

Sprawdzony przepis na cannelloni z szynką i szpinakiem, pyszne włoskie danie, które zadowoli nawet najbardzej wybrednego gościa :)
Ryż zapiekany z jabłkami
Gwiazdka

Ryż zapiekany z jabłkami

Sprawdzony przepis na ryż zapiekany z jabłkami czyli wspaniała zapiekanka ryżowa. Idealne danie na sytą i cieplą kolację, szczególnie dla dzieciaków :)
Makaron tagliatelle z brokułami
Gwiazdka

Makaron tagliatelle z brokułami

Szybki i pyszny obiad, oto sprawdzony przepis na makaron wstążki z brokułami, czyli tagliatelle z brokułami. Smaczny i szybki obiad!
Kokosanki dla niemowląt
Gwiazdka

Kokosanki dla niemowląt

Smaczne i zdrowe kokosanki bez cukru i bez białek
Tort z ciasta bananowego bez cukru
Gwiazdka

Tort z ciasta bananowego bez cukru

Tort przygotowany na roczek, w zdrowej wersji, aby dziecko również mogło posmakować.
Pancakes dla niemowląt
Gwiazdka

Pancakes dla niemowląt

Smaczne i szybkie placuszki na bazie maślanki. Idealne na śniadanie
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!