Kopytka można jeść podsmażone, ale czasem warto spróbowac kopytka z sosem, ja preferuję sos grzybowy, oczywiście najlepszy będzie z własnoręcznie zebranych, wysuszonych grzybów, ale i z torebki czasem mi się zdarzało zrobić.
Więc choć kopytka to prosta potrawa, łatwo ją przygotować, to już sos można zrobić wykwintny i całość nabiera już charakteru. Warto przeetestować.
Kopytka, przepis na kopytka:
Życzę smacznego
Gnocchi czyli włoskie kopytka z pomidorkami koktajlowymi
Kopytka, czyli kluski ziemniaczne
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu