Najpierw trzeba zmiksować składniki na ciasto, a gdy już mamy ciasto t rozgrzewamy patelnię, natłuszczamy, najlepiej skórką słoniny, jeśli nie mamy może być olej i smażymy naleśniki.
Smacznego!
Zapiekane naleśniki ze szpinakiem i serem feta
Naleśniki ze szpinakiem i twarogiem
Pełnoziarniste naleśniki ze szpinakiem i jakiem sadzonym
Naleśniki gryczane ze szpinakiem
Przepis na naleśniki ze szpinakiem
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu