serek 2 opakowania
jajka 2 sztuki
cukier drobny 1/3 szklanki
budyń śmietankowy 1/2 opakowania
olej 3 łyżki
masło wysmarowania kokielek
cukier puder
Żółtka ucieram z cukrem ,dodaję porcjami serek (nr.philadelphia po 125 gr.)budyń,olej oraz ubitą na sztywno pianę z dodatkiem szczypty soli.
Całość delikatnie mieszam i przelewam do kokilek wcześniej wysmarowanych masłem.
temp.pieczenia 180 stopni
czas pieczenia 20 minut
po wystudzeniu oprószyć c.pudrem.
Dobry ten sernik, taki nie za słodki! Przepis na idealny sernik
Dobry ten sernik, taki nie za słodki! Przepis na idealny sernik
Fileciki pod migdałową panierką
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu