i owocami.
2 sery naturalne camembert
180g mixu sałat
1 pomarańcza
3/4 szklanki świeżych malin
100g orzeszków ziemnych
żurawina w słoiku do mięs i serów
oliwa
przyprawa zioła włoskie
świeżo zmielony kolorowy pieprz
1. Ser spryskać oliwą następnie oprószyć pieprzem i włoskimi ziołami. Odstawić na 30minut do lodówki. Po tym czasie ser grillować z obydwu stron na mocno rozgrzanej patelni grillowej.
2. Na talerzach rozłożyć umytą i wysuszoną mieszankę sałat. Następnie ułożyć obrane, pozbawione białej błonki i pokrojone w księżyce pomarańcze. Dodać maliny, żurawinę, ułożyć
na środku zgrillowany ser i całość posypać uprażonymi
na suchej patelni orzeszkami.
Paprykowe nachosy w kilka minut!
Jak ugotować brokuła czyli cyma na talerzu
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu