1 łyżkamleka
3 łyżki startej Goudy
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
1 łyżka kukurydzy
szczypta soli, pieprzu
Do miseczki wbijamy jajka, dodajemy rowniez mleko, starty żółty ser, natkę pietruszki, kukurydzę, doprawiamy solą oraz pieprzem, dokladnie mieszamy widelcem.
Kokilki smarujemy lekko tluszczem np. masłem, aby ułatwić ich późniejsze wyciąganie. Nalewamy równomiernie do foremki, piec przez około 10 minut w temperaturze 200 stopni.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu