Fasolka szparagowa to doskonały dodatek do obiadu. Zarówno żółta, jak i zielona, jest źródłem witamin dlatego wato ją jeść.
Przepis na Fasolkę szparagową:
1.Fasolkę dokładnie umyć i pokroić na mniejsze kawałki a potem wrzucać do garnka z osoloną wodą i gotować aż do miękkości.
2.Po ugotowaniu fasolkę odcedzać i z powrotem wkładać do garnka.
3.Dodać masło, bułkę tartą i podgrzewając na małym ogniu, mieszać i podawać.
Fasolka szparagowa gotowa do podania do obiadu. Sama też może stanowić pyszne danie. Smacznego
Fasolka szparagowa na sposób meksykański
Fasolka szparagowa gotowana z czosnkiem
Fasolka szparagowa z parmezanem
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu