Przygotowując własną domową granolę z patelni masz pewność, że znajdzie się w niej duża dawka orzechów, nasion i suszonych owoców. Przemysłowe granole przeważnie zawierają sporo tłuszczy - i to te najgorsze z najgorszych czyli kwasy tłuszczowe trans, które są znienawidzone przez dietetyków. Domowa granola z patelni nie zawieraani grama tych transów, ale przede wszystkim jest pyszna łatwa w przygotowaniu ! Spróbuj sam!!!
A teraz przepis na domową granole z patelni
Do gotowej granoli dodaj jogurt naturalny, świeże owoce i zdrowy posiłek jest gotowy!
Jogurt z otrębami pszennymi i bananem
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu