pół niewielkiej młodej cukinii
sól i pieprz do smaku
4 jajka
masło do smażenia ( 2-3 łyżki )
posiekany koperek ( dowolna ilość )
1. Cukinię myjemy i osuszamy, następnie usuwamy pestki, a miąższ kroimy w kostkę.
2. Następnie na patelni rozgrzewamy masło, wrzucamy przygotowaną cukinię i smażymy do miękkości.
3. Następnie do miękkiej cukinii wbijamy jajka, dodajemy koperek i smażymy aż jajka będą miały odpowiednią konsystencję. Na koniec jajecznicę przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
4. Podajemy gorącą. Smacznego.
Torcik pierniczkowe szaleństwo
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu