Polecamy dzisiaj:

Konkurs kulinarny - każdy wygrywa

Jajecznica z orzechami

print Drukuj
Jajecznica z orzechami

tulipan

liczba porcji Liczba porcji 2
Ocena:
0.0

0 ocen

pyszne podawać na śniadanie jajecznica z orzechami 

składniki

jajka 2 szt
orzechy włoskie łuskane 30 g
masło 20 g
masło 20 g
sól do smaku
pieprz do smaku
cynamon do smaku

sposób przygotowania

1. Do jajek dodać pieprz, sól i drobno pokrojone orzechy i inne przyprawy tez

2. Całość jajka dobrze ubić wylać na patelnię z rozgrzanym masłem i smażyć, aż zetnie się białko.

Tagi: Jajka
Autor:
Ocena:
0.0
Liczba porcji 2
polecamy
polecamy
ostatnio dodane
Bigos naszych Babć
Gwiazdka

Bigos naszych Babć

Bigos można włożyć do słoików, pasteryzować i jak nas zaskoczą Goście, bigos jest jak znalazł.
Barszcz czerwony
Gwiazdka

Barszcz czerwony

mozna podać z makaronem, uszkami
Kopertki z Indyka
Gwiazdka

Kopertki z Indyka

Kopertki każdego Gościa zachwycą.
Żołądki z Indyka z pieczarkami
Gwiazdka

Żołądki z Indyka z pieczarkami

Na  około talerza jak ułożymy ryż a w środek umieścimy żołądki bardzo ładnie to wygląda.
Kebab – Gyros
Gwiazdka

Kebab – Gyros

Potrawa dla leniwych, zapracowanych osób.
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!