· 60 dag łopatki wieprzowej
· 2 torebki ryżu
· opakowanie mrożonki Danie Chińskie
· Olej do smażenia
· Sól
· 1 opakowanie przyprawy FIX danie Chińskie
1. Kroimy mięso w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju do miękkości, przyprawiamy solą.
2. Gotujemy ryż w osolonej wodzie.
3. Do mięsa dodajemy mrożonkę i jeszcze 15 minut prużymy.
4. Fix rozrabiamy z wodą i dodajemy do mięsa.
5. Danie Chińskie gotowe, najlepiej podawać z ryżem.
6. Smacznego.
Szybkie danie Chińskie z dodatkiem kurczaka.
wieprzowina w mleczku kokosowym
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu