Polecamy dzisiaj:

Bigos z młodej kapusty

Surówka z selera

print Drukuj
Surówka z selera

Marta

liczba porcji Liczba porcji 4
Ocena:
0.0

0 ocen

Prosta Surówka z selera do obiadu. Na szczęscie można przygotować coś prostego i na szybko. Nie każdy musi być przecież mistrzem. To prosta ale zdrowa surówka:)

składniki
  • 1 seler
  • 1 jabłko
  • 1/2 pora (biała część)
  • 2 łyżki śmietany
  • sól
  • pieprz
sposób przygotowania

Przepis na prostą Surówkę z selera:

  1. Składniki na surówkę umyć i obrać.
  2. Selera i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pora drobno pokroić.
  3. Składniki wymieszać, dodać śmietanę.
  4. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Super szybka Surówka z selera gotowa. Smaczego!

polecamy
polecamy
ostatnio dodane
Hummus z ciecierzycy
Gwiazdka

Hummus z ciecierzycy

Pysznie kremowa pasta z ciecierzycy i sezamu czyli hummus. Popularne danie z kuchni bliskiego wschodu, które na dobre zadomowiło się na stołach całego świata. Ten przepis jest prosty a efekt dużo lepszy od gotowego rozwiązania ze sklepu!
Sałatka ziemniaczana do grilla
Gwiazdka

Sałatka ziemniaczana do grilla

Jak zrobić sałatkę ziemniaczaną na grilla? Zobaczcie przepis na pyszną sałatkę, która idealnie pasuje do grilla. Smacznego!
Wiosenne śniadanie
Gwiazdka

Wiosenne śniadanie

Jak zrobić sałatkę z jajkiem, ogórkiem i rzodkiewką? Oto pyszne wiosenne śniadanie z jajkami, świeżymi ogórkami i rzodkiewką.
Jak zrobić bruschettę
Gwiazdka

Jak zrobić bruschettę

Oto przepis, jak zrobic bruschettę, czyli tradycyjną włoską przekąskę. Pyszna i włoska, czego chcieć więcej? :)
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Gwiazdka

Jak zrobić sernik na kruchym spodzie

Sernik na kruchym spodzie to pyszne ciasto z serem, które składa się z dwóch warstw - spodu z ciasta kruchego i masy serowej. Oto    przepis na sernik na kruchym spodzie!
Jak zrobić ciasto bananowe
Gwiazdka

Jak zrobić ciasto bananowe

Jak zrobić ciasto bananowe? Bardzo łatwo, sprawdźcie ten prosty przepis na ciasto bananowe. 
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!