1 słoik selera
1 słoik marynowanej papryki
10 dag sera żółtego
1 opakowanie pierożków tortellini o smaku grzybowym
Śmietana
2 ząbki czosnku
1 szt Sos sałatkowy winegret w proszku Knorr
Puszka kukurydzy
5 rzodkiewek
szczypiorek
Pierożki gotujemy według przepisu na opakowaniu w osolonej wodzie, następnie odcedzamy i studzimy. Kukurydzę i seler odcedzamy z zalewy. Szczypiorek drobno siekamy. Ser żółty, rzodkiewkę i paprykę kroimy w kostkę. Czosnek przeciskamy przez praskę i wraz z sosem winegreat mieszamy ze śmietaną i dodajemy do wszystkich składników, mieszamy można doprawić solą i pieprzem jeśli jest konieczne.
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu