2 pomidory
1 ogórek
Szczypiorek
7 rzodkiewek
Pierożki tortellini
Majonez
1 puszka kukurydzy
3 liście sałaty
10 dag sera żółtego
Sól i pieprz
Pierożki gotujemy według instrukcji na opakowaniu, następnie studzimy. Szczypiorek drobno siekamy. Rzodkiewki myjemy i kroimy w plasterki. Pomidory kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Ogórek świeży obieramy i kroimy w drobną kostkę.Liście sałaty myjemy i rwiemy na małe kawałki, lub kroimy drobno nożem. Ser żółty kroimy w drobniutką kostkę. Wszystkie składniki mieszmay ze sobą, przyprawiamy i mieszamy z majonezem.
Jak ugotować brokuła czyli cyma na talerzu
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu