· ½ kg filet z kurczaka
· ½ pasty paprykowej
· 20 dag sera żółtego
· Sól
· Olej do smażenia
· Bułka tarta do panierki
· 2 jajka
1. Kroimy mięso na mniejsze plastry i rozbijamy tak aby nie porobić dziur i solimy.
2. Rozkładamy pastą paprykową i posypujemy startym serem na tarce o dużych oczkach.
3. Ciasno zwijamy roladki,
4. Obtaczamy w rozmąconym jajku.
5. Następnie w bułce tartej.
6. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
7. Roladki gotowe.
8. Smacznego.
Pyszna rolada nadziewana brokułami
Dobry ten sernik, taki nie za słodki! Przepis na idealny sernik
Fileciki pod migdałową panierką
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu