· 50 dag świeżego łososia ( Filet)
· 2 cebule
· 5 ogórków kiszonych
· 1 łyżka oliwy z oliwek
· Sól
1. Kroimy Łososia w kostkę, przekładamy do miski, doprawiamy solą.
2. Kroimy Ogórki kiszone w drobną kostkę, przekładamy do ryby.
3. Obieramy Cebulę, kroimy w kostkę, dokładamy do ryby.
4. Wlewamy oliwę i dokładnie mieszamy.
5. Przekładamy do salaterki.
6. Danie gotowe.
7. Smacznego.
Sałatka z kalafiora i rzodkiewek
Pierś faszerowana wędzonym łososiem
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu