wywar warzywny 1 litr
avocado 1 sztuka
śmietana 18 proc 4 łyżki
sól do smaku
czosnek 1 ząbek
pieprz biały
groszek 1 szklanka
do garnka wlewam wywar wsypuję groszek,całość gotuję około 15 minut.
przelewam do pojemnika i miksuję , dodaję ząbek czosnku ,blenduję z zupą,
avocado obieram i dodaję do zupy i jeszcze raz całość miksuję do momentu aż krem będzie gładki (bez grudek).
teraz doprawiam pieprzem i solą.
przelewam do garnka ,doprowadzam do wrzenia.
podaję z kleksem śmietany
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu