Udka faszerowane


Ocena: ★ ★ ★ ★ ★
0 Ocen

Ilość porcji: 3
smaczne połączenia mięsa z udka z delikatnym omletem
Składniki:
udko z kurczaka 3 szt
omlet 3 sztuki
fasolka szparagowa
papryka czerwona
sól
pieprz
Sposób przygotowania:
- mięso oddzielam od kości
- posypują solą i pieprzem
- na mięso kładę usmażony omlet ,paprykę pokrojoną w slupki i fasolkę
- zawijam ,spinam wykałaczkami
- zawijam w folię al. i piekę 1 godinę w 170 st.
# Tagi:
Autor: joanna1974
Polecamy również

Udka faszerowane
smaczne połączenia mięsa z udka z delikatnym omletemZobacz więcej przepisów na:
Udka faszerowane

Ostatnio dodane

Warszawa stawia na zdrowie
Warszawa stawia na zdrowie – dieta pudełkowa od Wygodna Dieta pokazuje, że można jeść smacznie, zdrowo, a także oszczędz...
Jak zrobić kluski na parze
Oto jak zrobić domowe kluski na parze. Przepis na pampuchy jest prosty, a efekt wyśmienity. Polecam p...
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Jak najlepiej rozpocząć dzień? Filiżanką ulubionej kawy! Jeśli chcesz co rano rozkoszować się aromatycznym napojem, wybi...
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Hurtownia cukiernicza to nie tylko miejsce, gdzie można nabyć podstawowe składniki, ale także źródło inspiracji....
Pyszne zawijańce z rodzynkami
Oto przepis na pyszne zawijańce z rodzynkami, cynamonowe, bardzo dobre.