Polecamy dzisiaj:

Muszle zapiekane ze szpinakiem

Pierś pod szpinakiem

print Drukuj
Pierś pod szpinakiem

joanna1974

liczba porcji Liczba porcji 4
Ocena:
0.0

0 ocen

dzięki szpinakowi pierś pozostaje soczysta i aromatyczna

składniki


pierś z kurczaka 1 duża
musztarda 2 łyżeczki
szpinak mrożony 4 kostki
sól do smaku
pieprz
czosnek ząbki 3 sztuki

sposób przygotowania
  1. na patelni podsmażam szpinak , dodaję musztardę oraz rozgnieciony czosnek ,doprawiam
  2. pierś myję
  3. w naczyniu układam pierś
  4. smaruję pierś szpinakiem
  5. odstawiam na 2 godz
  6. piekę  w folii al. 40 minut w temp.180 stopni 
Ocena:
0.0
Liczba porcji 4
polecamy
polecamy
ostatnio dodane
Fileciki pod migdałową panierką
Gwiazdka

Fileciki pod migdałową panierką

Nie ma nic prostszego, łatwego a zarazem pysznego do zrobienia jak kotlety pod migdałową pierzynką.
Ziemniaki z kotlecikami
Gwiazdka

Ziemniaki z kotlecikami

Ciekawy pomysł na faszerowane ziemniaki, małymi kotlecikami mielonymi. Polecam pyszne.
Tostowa zapiekanka z kurczakiem
Gwiazdka

Tostowa zapiekanka z kurczakiem

Zapiekanka na chlebie tostowym z makaronem oraz kurczakiem, którą możemy podać na obiad lub kolacje.
Brownie czekoladowe
Gwiazdka

Brownie czekoladowe

Przepis na brownie czyli ciasto czekoladowe jest łatwy, więc warto wypróbować. Brownie pokrojone na kawałki pasuje doskonale do aromatycznej kawy :) Polecam sprawdzony przepis na brownie!
 Fasola szparagowa z kiełbasą
Gwiazdka

Fasola szparagowa z kiełbasą

Smaczna przekąska na kolacje.
Zawijane tosty
Gwiazdka

Zawijane tosty

Nie tylko muszą być tosty z tostera ;)
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!