pierś 1 duża
maślanka 1 szklanka
papryka słodka 1 łyżka
warzywa ( rzodkiewka , ogórek ,szczypiorek , pomidor,avocado)
oliwa z oliwek
pierś myję kroję na pół, nacinam na skos
do miseczki wlewam maślankę dosypuję paprykę ,wkąłdam pierś ,marynuję całą noc
na drugi dzień obsmażam na patelni
przekładam do rękawa piekę 20 minut w piekarniku w 170 stopniach
warzywa kroję w kostkę,szczypiorek siekam , polewam oliwa ,posypuję solą i pieprzem
na talerzu ukłsadam warzywa na nich pierś ,dekoruję rozmarynem
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu