szpinak świeży
sól
pieprz
czosnek
oliwa z oliwek
posiekane listki tymianku
Szpinak z tymiankiem ( tylko listki ) miksuję dolewam oliwę oraz ząbek czosnku ,doprawiam solą i pieprzem .Przekładam do wyparzonych słoiczków np. po musztardzie .Przechowuję w lodówce do dwóch tygodni.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu