słonina 5 dag
cebula 2 szt
śmietana 1 szkl
czosnek 1 ząbek
sól
pieprz
majeranek
ziele angielskie
1. Do wrzącej wody włożyć cebulę, zagotować, wlać kwas razem z mąką, aby zagęścić zupę.
2. Słoninę przesmażyć z cebulą, doprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawy.
3. Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupki.
3. Podawać z jajkiem
Torcik pierniczkowe szaleństwo
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu