· 1 opakowanie zupy Fasolowej mrożonej.
· ½ kg ziemniaków
· 2 łyżki maki pszennej
· 1 mała śmietana 18 %
· 2 kostki rosołowe
· Sól
· Vegeta
1. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę, przekładamy do garnka.
2. Do garnka wsypujemy mrożonkę.
3. Dodajemy kostki rosołowe.
4. Doprawiamy solą oraz Vegetą.
5. Gotujemy do chwili kiedy będą ziemniaki dobre.
6. Rozrabiamy śmietanę z mąką i zaprawiamy zupę.
7. Smacznego.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu