mleko kokosowe 1 puszka
imbir 1 łyżeczka startego
masło 2 łyżki
sezam czarny po posypania
marchew 1 duża
szczypiorek
na rozgrzane masło wrzucam krwetki, mleczko kokosowe przelewam do garnka ,dodaję marchewkę pokrojoną w słupki ,oraz podsmażone krewetki, gotuję około 10-15 minut ,doprawiam solą oraz s imbirem startym na tarce o małych oczkach , posiekany szczypiorek , na koniec posypuję ziarnem sezamu.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu