ziemniaki 5 szt
fasolka szparagowa masłowa 2 szklanki
marchew 1 duża
koperek
ziele angielskie 2 szt
liść laurowy 2 szt
śmietana 50 ml
sól do smaku
pieprz do smaku
pietruszka 1 sztuka
do garnka przelać wywar dodać pokrojone w plastry marchew i pietruszkę , ziemniaki w kostkę ,listek oraz zielę angielskie ,fasolę pociąć na mniejsze kawałki dodać do wywar i gotować do miękkości,na koniec dolać śmietanę ,posiekany koperek ,doprawić .
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu