Polecamy dzisiaj:

Przepis na leczo

Zrazy nadziewane metką Łososiową

print Drukuj
Zrazy nadziewane metką Łososiową

Beata

liczba porcji Liczba porcji 5
Ocena:
0.0

0 ocen

metka dodaje smaku a mięso jest soczyste i kruche.

składniki

·       50 dag schabu

·       Połowę metki łososiowej

·       3 ogórki kiszone

·       Sól

·       Pieprz

·       Mąka pszenna do obtoczenia

·       Olej do smażenia

·        3 listki laurowe

·       Kilka grzybów suszonych

·       2 łyżki ketchupu

sposób przygotowania

1.    Kroimy Schab w plastry, następnie rozbijamy.

2.    Przyprawiamy pieprzem oraz solą.

3.    Przekładamy Metkę do miski.

4.    Ogórka kroimy w kostkę i mieszamy z metką.

5.    Farsz nakładamy na mięso.

6.    Zawijamy roladki.

7.    Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju.

8.    W garnku gotujemy trochę wody i wkładamy roladki.

9.    Dodajemy listki laurowe.

10.          Następnie grzyby, gotujemy do chwili kiedy mięso będzie dobre.

11.          Na koniec dokładamy ketchup, dokładnie mieszamy i jeszcze 10 minut gotujemy.

12.          Roladki gotowe.

13.          Smacznego.

Tagi: metka
Autor:
Mój blog: Kulinarna Chwila
Ocena:
0.0
Liczba porcji 5
polecamy
ostatnio dodane
 Fasola szparagowa z kiełbasą
Gwiazdka

Fasola szparagowa z kiełbasą

Smaczna przekąska na kolacje.
Zawijane tosty
Gwiazdka

Zawijane tosty

Nie tylko muszą być tosty z tostera ;)
Magiczne Kotlety
Gwiazdka

Magiczne Kotlety

Pieczarki z połaczeniem serka topionego to pyszne nadzienie do schabu.
Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem
Gwiazdka

Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem

Pomysł na pyszny niedzielny obiad
Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem
Gwiazdka

Kotlety z kurczaka z pysznym nadzieniem

Pomysł na pyszny niedzielny obiad
Naleśniki po węgiersku
Gwiazdka

Naleśniki po węgiersku

Przepis na naleśniki z mięsem. Dziś polecam naleśniki z sosem węgierskim. Przepis na naleśniki z mięsem jest prosty, a danie sycące i pyszne. Polecam naleśniki na sycący obiad czy kolację!
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!