0,5 papryki
3 pieczarki
10 dag fasoli czerwonej z puszki
Olej do smażenia
Przyprawy
10 dag sera żółtego
1 łyżka keczupu
Do garnka dajemy wymyte dokładnie ziemniaki i gotuejmy je w słonej wodzie. Odlewamy wodę i gdy bedą już zimne obiaramy. Ziemniaki przekrawamy na połówki i wydrążamy z nich łyżką srodki. Pieczarki obieramy i kroimy wraz z papryką w kostkę dajemy na rozgrzany olej i dusimy do miekkości. Na końcu dodajemy fasolkę, keczup i przyprawy. Gotowym farszem nadziewamy ziemniaki i posypujemy startym serem. Układamy na blaszce wyścielonej folią aluminiową lekko podlewamy olejem. Pieczemy 15 minut.
Sałatka ziemniaczana do grilla
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu