0,5 papryki
3 pieczarki
10 dag fasoli czerwonej z puszki
Olej do smażenia
Przyprawy
10 dag sera żółtego
1 łyżka keczupu
Do garnka dajemy wymyte dokładnie ziemniaki i gotuejmy je w słonej wodzie. Odlewamy wodę i gdy bedą już zimne obiaramy. Ziemniaki przekrawamy na połówki i wydrążamy z nich łyżką srodki. Pieczarki obieramy i kroimy wraz z papryką w kostkę dajemy na rozgrzany olej i dusimy do miekkości. Na końcu dodajemy fasolkę, keczup i przyprawy. Gotowym farszem nadziewamy ziemniaki i posypujemy startym serem. Układamy na blaszce wyścielonej folią aluminiową lekko podlewamy olejem. Pieczemy 15 minut.
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu