Duszone żeberka w miodzie są zawsze sygnałem nadejścia zimniejszych dni. Zawiesista miodowa marynata i delikatne bardzo miękkie mięso dostarczają wprawdzie sporo kalorii, ale też co najmniej tyle samo wyjątkowych doznań smakowych! Duszone żeberka w miodzie to prawdziwy przysmak!
A oto przepis na duszone żeberka w miodzie:
Duszone żeberka w miodzie są najsmaczniejsze jeżeli przygotowujemy je z kością. Dzięki duszeniu, mięso bardzo łatwo się od niej oddziela i ma wyjątkowy smak. Smacznego!
Sprawdzony przepis na żeberka pieczone w miodzie
Pieczone żeberka w sosie musztardowo - miodowym z żurawiną
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu