Dużo jabłek zamkniętych w cieniutkim cieście czyli strudel. Strudel to jedna z szarlotek, który bardzo szybko znika ze stołu. Nawet “wiecznie dbający o linię” goście dają się na niego skusić. No bo przecież podajemy same jabłka, a jabłka nie są kaloryczne, prawda? Jak podaję strudel jabłkowy? Otóż najczęściej posypany cukrem pudrem (wersja light) lub z lodami i bitą śmietaną (wersja na bogato).
Przepis na strudel jabłkowy:
Strudel jabłkowy możemy podawać :)
Smaczneg
Szybkie ciasto z czerwoną porzeczką
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu