śmietana 18% 1/2 szkl
pomidor bez skórki 1 mały
cebula 1 mała
sól
pieprz
1. Pomidor dokładnie umyć i drobno pokroić w kostkę,
2. Cebulę obrać i posiekać.
3. Jogurt wymieszać ze śmietaną, dodać pomidor i cebulę, doprawić do smaku solą i pieprzem.
4.Schłodzić w lodówce.
Sos z papryki i cebuli na zimę
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu