Nie ma to jak domowy sos tatarski. Wolę go sama zrobić niż kupowac nie wiadomo co, szczególnie, że sos tatarski zrobić łatwo. A sos tatarski pasuje do mięsa, grilla, jajek i w ogóle, gdy nie ma się kłopotów ze zdrowiem (majonez i cholesterol!), warto zajadać sos tatarski.
Sos tatarski nie wymaga nie wiadomo jakiej pracy, ot siekanie, mieszanie :)
Smacznego!
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu