3 łyżki majonezu
1 jajo
Pęczek drobnego szczypiorku
1 łyżeczka musztardy
Sól
pieprz
1.Ugotowane na twardo jajo drobne posiekać.
2.Szczypiorek umyć, odsączyć z wody i pokrajać.
3.Dodać do majonezu musztardę, posiekane jajo, pokrajany szczypiorek, wymieszać, przyprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu