4 łyżki cukru
1 cytryna
1 pomarańcza
1 pęczek natki pietruszki
1 litr wody mineralnej niegazowanej
Cytrynę i pomarańczę obieramy usuwamy pestki i wyciskamy dokładnie cały sok. Natkę pietruszki myjemy i osuszamy. Natkę kroimy drobno, grubsze łodygi usuwamy. Natkę miksujemy belenderem z małą iloscią soku piczym dodajemy pozostały sok z owoców miksujemy blenderem wraz z cukrem .Dodajemy wodę mineralna i jeszcze chwilę razem miksujemy. Podajemy schłodzone. Można sok przed podaniem przecedzić.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu