50 dag solonych śledzi
1 cebula
1 szkl oleju
1-2 liście laurowe
1. Śledzie dokładnie umyć pod zimną wodą i osuszyć.
2. W garnku ułożyć warstwami filety śledzi, kostke cebuli, liście laurowe.
3. Zalać olejem.
4. Postawić na 24 godzin w chłodnym miejscu.
Śledzie w oleju lnianym z koperkiem
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu