śniadanko.
40 dag sera żółtego w kawałku (np. Gouda)
3 jajka ugotowane na twardo
1 ogórek kiszony
1/2 cebuli
1 puszka groszku
1 puszka kukurydzy (ok. 170 g)
trochę szczypiorku z cebulką i natki pietruszki
Majonez (ok. 300 g)
sól, pieprz
1.Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
2.Jajka, ogórka i cebulę pokroić w kostkę.
3.Groszek i kukurydzę odsączyć przez sitko.
4.Szczypiorek i natkę pokroić drobno.
5.Wszystko razem wymieszać z majonezem.
6.Doprawić solą i pieprzem.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu