4 łyzki śmietany
1 łyzeczka kminku
cebula
1 łyżka masła
sól do smaku
pieprz do smaku
Na początku oczysćmy kapustę i pokrójmy ją nozem dość cienko. W garnku zagotujmy wodę i osólmy ją a nastepnie wrzućmy do niej kapustę i gotujmy na pół miękko. Odcedźmy z wody i zmieszajmy z usmażoną na tłuszczu cebulę oraz kminek i smietanę . Przyprawmy.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu