1,5 puszki kukurydzy konserwowej
20 dag szynki
5 jajek (ugotowanych na twardo)
majonez
sól
pieprz
1. Seler i kukurydzę odsączyć.
2.Jajka ugotować, obrać ze skorupki i pokroić w kostkę.
3. Szynkę pokroić w kostkę.
4.Wszystko wymieszać z majonezem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu