3 ogórki kiszone
1 jabłko
1 puszka kukurydzy
1 pęczek szczypiorku
4 łyżki śmietany
4 jajka
1 słoik marynowanych całych buraczków ćwikłowych
Sól i pieprz do smaku
Ogórki kiszone kroimy w kosteczkę. Jabłko obieramy i kroimy również w kostkę. Szczypiorek drobno siekamy. Jajka gotujemy na twardo obieramy i kroimy w kostkę. Buraczki marynowane kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki łmieszamy razem dodajemy śmietanę przyprawiamy do smaku.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu