· 2 filety z kurczaka
· 3 jajka
· 1 małą cebulka
· 1 pomidor
· ½ pęczka szczypiorku
· 10 dag szynki
· 20 dag pieczarek
· Pieprz
· Sól
· Olej
· Mąka pszenna
· Bułka tarta
1. Filety pociąć na plastry i lekko rozbić, oprószyć sola oraz pieprzem
2. Pieczarki podsmażyć na patelni razem z cebulką w niewielkiej ilości oleju.
3. Pomidora i szynkę pokroić w kostkę i dodać do pieczarek.
4. Szczypiorek również kroimy drobniutko i dodajemy .
5. Jajka roztrzepane dodajemy na koniec .
6. Gotowy farsz układamy na każdym plastrze mięsa i zwijamy.
7. Panierować w mące, jajku i bułce tartej.
8. Smażymy na oleju.
Roladki nadziewane ziemniakami z marchewką
Roladki drobiowe faszerowane serem pleśniowym
Roladki drobiowe zapiekane w sosie porowym
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu