mąka 1 kg.
drożdże pół kostki
jajka 4 sztuki
cukier 1 szklanka
mleko 3,2% 1 szklanka
masło pół kostki
lukier :
cukier puder pół szklanki
sok z cytryny 3 łyżki
nadzienie :
dżem porzeczkowy 1 słoik
oraz:
siekane orzechy włoskie
Rogaliki z kokosowym nadzieniem
Drożdżowe rogaliki z makiem i rodzynkami
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu