4. Warzywa umyć i dokładnie osuszyć. Ogórka obrać i rzaem z pomidorem pokroić w plasterki.
5. Każdy chlebek pokroić na 4 części, każdą część rozciąć tak, żeby w środku zmieściło się nadzienie.
6. Do chlebków nakładać mięso i warzywa, podawać według uznania z ketchupem i majonezem. Smacznego.
Pulpeciki drobiowe na marchewce z zielonym groszkiem.
Pierogi z rabarbarem i musem z nutką cynamonu.
Wiejski kociołek z kluseczkami.
Potrawka z wieprzowiny, marchewki i groszku zielonego.
Klopsiki drobiowe zapiekane w zupie cebulowej.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu