- 3-4 dojrzałe pomidory
- kostka sera feta (bez wody)
- kilka ząbków czosnku (według uznania)
- sól, pieprz
Ugotować makaron według przepisu na opakowaniu. Pomidory i ser feta pokroić w kostkę, dodać do przestygniętego makaronu. Czosnek pokroić drobno lub przecisnąć przez praskę. Wymieszać wszystkie składniki, doprawić solą i pieprzem.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu