potrawa kuchni włoskiej na stałe zagościła na polskich stołach podajemy ją na słodko i słono , ciepło i zimno.
spód pizzy :
mąka 1 szklanka
woda
suche drożdze 1 łyzeczka
sól szczypta
dodatkowo :
pieczarki 200 gram
cebula 1 sztuka
oregano suszone
ketchup pikantny
mięso mielone 1/2 kg
mozzarella 1 kulka
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu