Polecamy dzisiaj:

Klasyczna sałatka jarzynowa

Pierś faszerowana pieczarkami i bazylią

print Drukuj
Pierś faszerowana pieczarkami i bazylią

joanna1974

liczba porcji Liczba porcji 4
Ocena:
0.0

0 ocen

pierś z kurczaka to propozycja na miłą odmianę niedzielnego obiadu ,soczysta i mięciutka

składniki

pierś z kurczaka 2 sztuki
pieczarki duszone
bazylia świeża
pieprz do smaku
sól do smaku

sposób przygotowania
  1. pierś z kurczaka myjemy dzielimy na pół, w  każdej połowie robimy nacięcie wzdłuż (kieszonka)
  2. faszerujemy duszonymi pieczarkami i świeżymi listkami bazylii, posypujemy solą i pieprzem
  3. zawijamy w folię ipieczemy w 200 stopniach 30 minut
Tagi: Obiady
Autor:
Ocena:
0.0
Liczba porcji 4
polecamy
polecamy
ostatnio dodane
Fileciki pod migdałową panierką
Gwiazdka

Fileciki pod migdałową panierką

Nie ma nic prostszego, łatwego a zarazem pysznego do zrobienia jak kotlety pod migdałową pierzynką.
Ziemniaki z kotlecikami
Gwiazdka

Ziemniaki z kotlecikami

Ciekawy pomysł na faszerowane ziemniaki, małymi kotlecikami mielonymi. Polecam pyszne.
Tostowa zapiekanka z kurczakiem
Gwiazdka

Tostowa zapiekanka z kurczakiem

Zapiekanka na chlebie tostowym z makaronem oraz kurczakiem, którą możemy podać na obiad lub kolacje.
Brownie czekoladowe
Gwiazdka

Brownie czekoladowe

Przepis na brownie czyli ciasto czekoladowe jest łatwy, więc warto wypróbować. Brownie pokrojone na kawałki pasuje doskonale do aromatycznej kawy :) Polecam sprawdzony przepis na brownie!
 Fasola szparagowa z kiełbasą
Gwiazdka

Fasola szparagowa z kiełbasą

Smaczna przekąska na kolacje.
Zawijane tosty
Gwiazdka

Zawijane tosty

Nie tylko muszą być tosty z tostera ;)
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!