Pierś z kurczaka faszerowana czerwoną papryką i suszonymi pomidorami

Pierś z kurczaka faszerowana czerwoną papryką i suszonymi pomidorami

Ocena: ☆

0 Ocen

portions

Ilość porcji: 3

smaczna i aromatyczna pierś z kurczaka faszerowana papryką i pomidorami

Składniki:

pierś za kurczaka 1 duża

suszone pomidory w zalewie 100 gram

papryka czerwona 1 sztuka

pieprz i sól do smaku

oliwa 1 łyżka

Sposób przygotowania:

  • pierś kroję na pół  ,ubijam
  • paprykę i pomidory kroję w kostkę przekładam do miseczki solę i posypuję pieprzem dolewam oliwę ,mieszam
  • pierś lekko solę
  • faszeruję
  • ściśle zwijam
  • zawijam w folię al. i piekę w pikarniku 180 st.30 min.
  • kroję na porcje

Autor: joanna1974

Polecamy nasze przepisy