Pasztet z ciecierzycy i soczewicy jest idealny dla osób, które nie jedzą mięsa, ale nie tylko... Pasztet z ciecierzycy i soczewicy to doskonałe źródło białka roślinnego, którego w diecie Polaków często brakuje! W zamian spożywamy bardzo duże ilości mięs. Wysoka konsumpcja mięsa może rozwijać przewlekły stan zapalny dlatego właśnie chorujemy na cukrzycę, nowotwory i inne popularne choroby cywilizacyjne...
Aby przygotować pasztet z ciecierzycy i soczewicy należy:
Smacznego !
Pasztet z ciecierzycy i warzyw
Pasztet z kaszy jaglanej i warzyw.
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu